Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fogimplantátum képes leírás - Implantátum.tlap.hu
részletek »

Fogimplantátum - Implantátum.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: implantatum.tlap.hu » Fogimplantátum
Keresés
Találatok száma - 55 db
Ami a mosoly mögött van- fogorvosi implantátum

Ami a mosoly mögött van- fogorvosi implantátum

Szeretettel várjuk Pácienseinket exkluzív felszereltségű, modern fogorvosi rendelőnkben, ahol fájdalommentes fogászati ellátást nyújtunk a legmagasabb szakmai színvonalon. A Fórum Dental Esztétikai Fogászat és Implantológia szolgáltatásai: általános fogászati kezelések, esztétikai fogászat, implantológia, altatásos fogászat, gyermekfogászat, szájsebészet, fogszabályozás. Amennyiben kezelésre, kontrollra vagy konzultációra jelentkezik, akkor megoldást nyújthat az online bejelentkezési felületünk is!

Amit érdemes tudni a fogászati implantációról (képek és videók)

Amit érdemes tudni a fogászati implantációról (képek és videók)

A fogbeültetés ma már rutinműtétnek számít! DE nem mindegy, hogy hol, kivel és milyen implantátum család felhasználásával végzik el ezt a műtétet. A beavatkozás előtt ezért érdemes körbejárnia pontosan a témát és több helyen tájékozódnia. A legfontosabb, hogy olyan implantátumcsaládot válasszunk, amelyre garanciát vállalnak és több év múlva is megtalálható legyen a piacon. Rendelőnkben magasan képzett gyakorlott szakorvosok várják Önt egy ingyenes konzultációra, ahol teljeskörű felvilágosítást adnak Önnek a jelenlegi állapotáról és a lehetséges kezelések menetéről és áráról!

AndroDent

AndroDent

Abban az esetben, ha a maradékfogak elhelyezkedése és száma csak kivehető fogpótlás készítését teszi lehetővé, felmerülhet a műgyökér (implantátum) beültetése. Ezzel a megoldással rögzített fogpótlás készítése válik lehetővé. Természetesen a beültetést nagyon komoly és részletes anatómiai, csontszerkezeti és általános vizsgálatok előzik meg.

Apollonia Dental

Apollonia Dental

Az implantáció alkalmas bármilyen életkorban a fogak pótlására, akár egy fogról, vagy teljes foghiányról van szó. A gyakorlat azt mutatja, hogy a titán implantátum beültetése jelentős mértékben csökkenti a fogágy sorvadását is, ezért célszerű a fog vagy fogak elvesztése után minél hamarabb elvégezni.

ArsMedica

ArsMedica

Napjainkban azok számára, akiknek egy vagy több foguk hiányzik, vagy esetleg már egyáltalán nincs saját foguk, korszerű, esztétikus megoldást jelenthet a fogbeültetés, vagy fog implantátum. Pótolhatunk egy fogat, ami baleset, vagy öröklött okok miatt hiányzik, esetleg előrehaladott szuvasodás miatt el kellett távolítani.

Bátorfi Fogászat

Bátorfi Fogászat

A fogászati implantátum egy tiszta titánból készült csavar, amit az állcsontba ültetünk. Ezt a csontosodási idő (osseointegratio) eltelte után, mint műgyökeret használjuk fel, egy belecsavarozott felépítmény segítségével korona, híd, vagy egyéb fogpótlás rögzítésére. Ebben az esetben az implantátum közvetíti a rágómozgást az állcsontra.

Biztonságos Fogbeültetés

Biztonságos Fogbeültetés

Klinikánk munkatársai magasan képzett és gyakorlott szakorvosok, akik biztonsággal végzik a fogbeültetéseket, melyek ma már rutinműtétnek számítanak. Az implantációs beavatkozások több mint 98%-a sikeres, így az jelentősebb kockázattal nem jár az Ön számára. Most olyan térítésmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk az Ön számára digitális diagnosztikai eszközeinkkel, melynek keretében kifejezetten a foghiányos problémákra koncentrálunk és megkeressük azok valós okait. Rendelési időnk: Hétfőtől-Péntekig: 8:00-20:00 Szombaton: 09:00-15:00.

Breier Fogászat

Breier Fogászat

A fogászati implantáció jelenleg a fogpótlás legkorszerűbb módja. A beültetett implantátumok anyaga - az ötvözetlen titán - teljesen szövegbarát: sem allergiás reakcióra, sem pedig kilökődésre nem kell számítani. Pilisvörösvári klinikánkon a műtéti beavatkozást igény szerint altatásban is el tudjuk végezni.

Budadent

Budadent

A fogászati implantátumok beültetésének számos előnye van. Az implantátumok anyaga nem okoz allergiás reakciót, élettartama megfelelő szájhigiénia esetén végtelen, funkcióját és esztétikumát tekintve tökéletes. Az implantációs fogpótlásnál nem szükséges a szomszédos, még ép fogak lecsiszolása. A műtét fájdalommentes, akár néhány perc alatt véget is érhet. Egy vagy több fog pótlása is könnyedén megoldható. Művi foggyökér beültetésével a kivehető fogsor is rögzíthető, így annak viselése kényelmesebb és többé nem okoz kellemetlenséget.

Hirdetés
BudaDental

BudaDental

Implantológia, azaz a fogbeültetés esetén panoráma /OP/ felvétel elkészítését követően teljes körű felvilágosítást, véleményt és előkészítést végzünk, a páciens érintett területét implantálásra alkalmassá téve.

Cakó Klinika

Cakó Klinika

A foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze a fogbeültetés. Az implantációs technikák az elmúlt években óriási fejlődésen mentek keresztül. Az implantátumok anyagai speciális titánötvözetek, amelyeket a test saját részének tekint. Ezek az ötvözetek ugyanis a csontszövettel a szó szoros értelmében összenőhetnek, azaz bio anyagok.

CityDent

CityDent

Az implantátum nagy tisztaságú orvosi titánból készült csavar. Gondos tervezés után, megfelelő tapasztalattal rendelkező szájsebész műtétileg beülteti, becsavarja az állkapocs csontba. Az implantátum teljes egészében a csontba kerül beültetésre az íny alá.

CliniDent

CliniDent

A fogászati implantáció más szóval a fogbeültetés jelenleg a legmodernebb módja a hiányzó fogak pótlásának. Az implantátumot a csontnak abba a részébe helyezik, ahol a saját fog gyökere volt. Amikor teljesen beépül a csontba, terhelhetővé válik, és tehetünk rá akár szóló koronát, akár hidat, de segédkezhet fogsor rögzítésében is. Az implantátum behelyezés drágább megoldás, mint egy híd, és több hónapot igényel, míg a csontba teljesen beépül. Azonban a beépült implantátum nagyon szilárdan rögzül a csontban, így biztos alapot képez, legyen szó akár egy szóló koronáról, akár többről. Rendkívüli előnye még, hogy szóló fog esetén kiválóan tudjuk tisztítani a fogközöket, akár a természetes fogaknál.

Dent-Inn

Dent-Inn

Ezen beavatkozásoknál is a fájdalom és a kellemetlenségek minimalizálására törekszünk. Azonban azt tudni kell, hogy az érzéstelenítéskor csak a fájdalomérző receptorokat tudjuk kikapcsolni, így egy pici nyomást, feszítést lehet érezni. Jó hír azoknak, akiknek már volt rossz élményük foghúzással kapcsolatban: rendelőnkben nincs véső!

Denti Implant Clinic

Denti Implant Clinic

A hagyományos fogpótlási módszerek nem mindig képesek megfelelő megoldást nyújtani. A legjobb eredményt a legtöbb esetben az implantátumos fogpótlás jelenti. Az egészséges önbizalom fontos velejárója és meghatározója a megfelelő szájhigiénia biztosítása és fenntartása, amelyhez magas színvonalú segítséget nyújt az alkalmazott lehetőség.

Denti Implant Clinic

Denti Implant Clinic

A hagyományos fogpótlási módszerek nem mindig képesek megfelelő megoldást nyújtani. A legjobb eredményt a legtöbb esetben az implantátumos fogpótlás jelenti. Az egészséges önbizalom fontos velejárója és meghatározója a megfelelő szájhigiénia biztosítása és fenntartása, amelyhez magas színvonalú segítséget nyújt az alkalmazott lehetőség.

Dentissimi Fogászat Mosonmagyaróvár

Dentissimi Fogászat Mosonmagyaróvár

A fogászati implantátumok a fogászati beavatkozások egy új dimenzióját nyitották meg Ön előtt. A fogászati implantátumokkal olyan esetekben is lehetséges a fix fogpótlás készítése, ami régen nem volt az. Régen ezekben az esetekben csak kivehető fogpótlás készítésére volt lehetőség. A fogászati implantátumokkal az Ön számára is egy szebb mosoly, szép, fix fogpótlás képzelhető és készíthető el. A fogászati implantátumokkal akár a kivehető protézis stabilitása is nagymértékben megnövelhető. Fogászati implantáció... egyszerűbben mint gondolná a Dentissimi Fogászati Rendelőben.

Tuti menü